Skadefotografering/ärr i stockholm

Skadefotografering i stockholm av din skada/skador eller ärr för försäkringsbolag försäkringsärende/skadeärende

När du behöver bilder på din skada/ärr är det viktigt att de blir tydliga och skarpa så du får rätt bedömning och ersättning från ditt försäkringsbolag. Jag har lång erfarenhet och rätt utrustning så hjälper dig gärna. Jag fotograferar din ska/ärr i min ateljé, där belyser jag din skador/ärr så de blir tydliga både som närbilder och helhet så man tydligt ser skadans omfattning. Jag levererar bilderna och fakturerar ditt försäkringsbolag så du behöver bara ta med ditt försäkringsbrev så ombesörjer jag resten. Givetvis får du också bilderna levererade till dig så du kan spara för framtiden. Hör gärna av dig om du har några funderingar. Vänligen/Anneli

Fotografering av ärr/skador .