Porträtt företag.

Hej,

Jag är fotograf med studio i Vasastan, Stockholm.

Behöver ditt företag nya representativa porträtt till hemsidor ellr trycksaker? Oavsett om ni vill ha bilder mot en neutral bakgrund eller i miljö kan jag hjälpa er.

Är ni några få kanske min studio i Vasastan är ett alternativ. Är ni många eller vill bli fotograferade i er egna miljö så kommer jag gärna till er. Jag tar med belysning, bakgrund och nödvändig utrustning utifrån era behov.

Är ni många som bara ska ha en bild till kontaktuppgifter så kan en löpandebandfotografering vara ett alternativ. Då ställer jag upp en liten fotostudio hos er och fotograferar några snabba bilder på varje individ, på så sätt blir det samma bakgrund samma snygga belysning på alla bilderna på er hemsida. Givetvis kan ni välja vilken bakgrund ni vill ha på era bilder, jag skickar gärna ett förslag så ni kan testa innan fotograferingstillfället.

Vill ni ha olika bakgrunder från er miljö så går det också givetvis bra, tar lite mera tid bara.

Välkommen att kontakta mig så kan vi prata ihop oss om era behov.

/Anneli

Företagsporträtt i studio kontor eller ute. stora grupper eller enskilda porträtt.


Skadefotografering/Ärr i Stockholm

Skadefotografering i Stockholm av din skada/skador eller ärr för försäkringsbolag försäkringsärende/skadeärende.

Så här går det till vid en skadefotografering:

Jag fotograferar din skada/ärr i min ateljé i Vasastan, där belyser jag dina skador/ärr så de blir tydliga både som närbilder och hela kroppsdelar så man ser skadans omfattning.

Det är viktigt att man belyser och får rätt skärpa vid en skadefotografering därför är det svårt att fotografera skadorna själv och få en tydlig bild för försäkringsbolagen att utgå ifrån.

Fotograferingen tar ca 30 min.

Tar du med dina uppgifter om försäkringsärende, skadenummer och leveransinformation så fakturerar jag försäkringsbolaget direkt samt mailar bilder till er båda.

Har du ytterligare frågor är det bara att maila/ringa mig.

Välkommen att boka en tid.

/Anneli